• Lorem ipsum
FAQ
Al je vragen over zonnebrillen
Welke zonnebril past bij mij?

Eigenlijk de eerste en ook wel een van de beste vragen die iedereen stelt over onze zonnebrillen. Daarom hebben wij hier een speciale pagina aan gewijd. Kijk even op deze pagina en jij gaat hier uit komen.

Wat zijn polaroid zonnebrillen?

Al onze zonnebrillen hebben gepolariseerde glazen. Gepolariseerde glazen zorgen ervoor dat de schittering van de zon afneemt. Hierdoor kan je beter diepte zien en worden kleuren ook feller waardoor je eigenlijk scherper ziet. Gepolariseerde glazen zijn dus ideaal voor mensen die veel op de weg zitten, die actief zijn op het water of voor de wintersporters.

Een lichtelijk nadeel van gepolariseerde glazen kan zijn dat je vlekken ziet op je beeldscherm of bijvoorbeeld je autoraam (zijraam). Dat komt doordat er vanuit beiden een polariserende werking uitgaat en hierdoor krijg je de vlekjes te zien.

Hebben jullie echt de beste goedkope zonnebrillen?

Ja.

Er zijn zonnebrillen die goedkoper worden aangeboden, maar deze zijn niet van de kwaliteit die wij aanbieden. Omdat onze glazen polariserend zijn en voorzien zijn van een antifouling en anti seawater laag bieden wij echt zeer goede zonnebrillen aan.

Bij andere aanbieders betaal je al gauw €40 euro voor een bril als wij aanbieden.

Hoe we dit doen? Door klein te blijven en ons echt te focussen op de verkoop van zonnebrillen.

Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling krijg?

 Niet lang! Als jij op een werkdag voor 18 uur besteld dan krijg jij (als PostNL het goed doet) jouw bril keurig de volgende dag bezorgd. Bestel jij op zaterdag of op zondag? Dan wordt jouw bestelling op dinsdag bezorgd.

Je krijgt sowieso een track&trace code dus op die manier weet je precies waar jouw bestelling is.

Wat betekent UV bescherming bij een zonnebril?

UV bescherming betekent in welke mate een zonnebril de UV stralen van de zon tegenhoudt. Een zonnebril met 100% UV400 bescherming is wat je nodig hebt. Daarbij is het van belang dat de zonnebrillen een CE keurmerk hebben. Dit is een internationaal kwaliteitskeurmerk.

Het is ook van belang dat de glazen goed om de ogen heen vallen. Als jij kleine glazen hebt waarbij de zon nog wel op het oog valt, dan is er voor dat gedeelte dus niet voldoende UV bescherming.

Contactgegevens
  • Industrieweg 1a
  • 1521 NA, Wormerveer
  • Nederland
  • KVK nummer: 67839274
  • btw-nummer: NL002181337B64
Neem contact op
Verstuur
*Verplichte velden