Wie zijn wij?

In 2013 zijn wij begonnen met onze oprecht fijne webshop. De jongen op de foto (Merijn) is de oprichter van het merk Dutchglasses. Het idee is ontstaan toen wij zelf op zoek waren naar een goedkope zonnebril met spiegelglazen voor de wintersport. Toen we dat ene perfecte brilletje niet konden vinden zijn we op onderzoek gegaan.

Na vele probeersels, goede zonnebrillen en slechte zonnebrillen, besloten we om het eens dichter bij de bron te zoeken. Een reisje naar Hong Kong was hier het gevolg van. Daar vonden wij onze eigen leverancier. Een volwaardige zonnebrillen fabrikant die precies de zonnebrillen kon maken zoals wij ze wilden. Deze samenwerking duurt nu al een aantal jaar voort en elk jaar finetunen we de zonnebrillen weer.

Een extra polariserende laag, zonnebrillen die tegen water kunnen, een mooi matzwart rubberized montuurtje en steeds weer worden de zonnebrillen een stukje beter.

Ons doel is echt om goedkope zonnebrillen aan te bieden maar die niet onder doen voor de dure merken. In verhouding tot sommige merken is echt het enige verschil de prijs.

Omdat wij weten dat je een zonnebril nog wel eens kwijt kan raken (denk aan wilde feestjes, ergens laten liggen of je gaat er zelf een keer op zitten) besloten we om in ieder geval een mooie meer stuks aanbieding te maken. En daarom krijg je bij ons altijd 2 zonnebrillen voor €30.

Het tweede waar wij erg veel waarde aan hechten is service. Iedereen kent het wel; je koopt iets bij een webshop maar het product voldoet niet aan je verwachtingen of je hebt een andere vraag. Maar na een week wachten heb je nog steeds geen reactie op je mail of bericht. Bij ons ben je ervan verzekerd dat dit je nooit zou overkomen. Mails worden altijd binnen een dag of dezelfde dag nog beantwoord en we zorgen altijd voor een oplossing die voor jou het beste uitkomt.

Met deze filosofie hebben we al meer dan 100.000 blij kunnen maken met een zonnebril van Dutchglasses.

En bij deze willen we vooral jou bedanken voor jouw steun, support, tips en vooral liefde!

Mocht jij iets bij ons kwijt willen dan kan dit altijd via [email protected]