Goedkope zonnebril

Echt de beste goedkope zonnebril!

Sinds 2013 zijn wij al aan het sleutelen aan onze zonnebrilletjes. Waarbij je in eerste instantie denkt aan meuk uit het verre oosten, kunnen we je toch vertellen dat je er naast zit. Ja, we zijn begonnen met importeren via cheapass leverancier uit het verre oosten, maar kwamen er gaandeweg toch achter dat dit niet de manier was. Brillen die snel stuk gaan en waar je eigenlijk geen moer door ziet is toch niet hetgeen wat je wilt verkopen als je jezelf enigszins serieus neemt.


Gepolariseerde Zonnebrillen

Het eerste dat we hebben aangepakt zijn de glazen. We begonnen hele goedkope polycarbonaat lenzen hadden, waar je dus in principe niets door zag. Dit ondervonden wij en onze vrienden ook. En je wilt toch dat als je vrienden door een tunnel heen rijden ze er ook gewoon heelhuids uitkomen. Daarom besloten we over te stappen op gepolariseerde zonnebrillen (glazen). Dit nam wel meteen een grote hap uit onze marge, maar ja, alles voor je klanten toch :)

Betere frames

Omdat onze frames nog wel eens te wensen overlieten moesten we ook hier iets in verbeteren. Dit is gelukt met een nieuwe en ook weer iets duurdere leverancier. Waar ons frames eerst altijd braken binnen een paar dagen/weken/maanden, houden deze het nu een stuk langer vol. Er gaan verhalen rond van mensen die al ruim 5 jaar(!) met hun Dutchglasses lopen.

Waterbestendige glazen

Na goed naar onze klanten te hebben geluisterd (lees: veel klachten kregen) hebben we een extra beschermlaag op onze spiegelglazen toegevoegd. De gekleurde laag sleet er namelijk verdomd snel af na ook maar contact met een druppel water. Om deze reden hebben we een anti-fouling en anti-seawater laag toegevoegd. Het aantal klachten dat we hierna kregen is gereduceerd tot (bijna) 0!.

Anti reflectie laag

Waar ikzelf vaak nogal moeite mee heb is het feit je je gezicht af en toe ziet in de binnenkant van een zonnebril. We krijgen begin 2022 ons nieuwe assortiment binnen. Al deze brillen hebben de eerder besproken features én zullen voorzien zijn van een anti reflectie laag. Hierdoor wordt de kjkervaring nog vele malen beter!

Ik ben alleen wel bang dat we de prijzen enigszins moeten verhogen want van onze marge blijft vrij weinig over zo....

De zonnebrillen voor 2022

Wat kunnen jullie in 2022 van ons verwachten? Sowieso blijven de 'Dutchglasses Originals' in het assortiment. Dit zijn de Hero en Boss zonnebrillen. Deze brillen hebben zich wel echt gemanifesteerd als de beste goedkope zonnebrillen. Daarna worden er in deze categorieën nog wat kleurtjes en leukigheidjes toegevoegd.

Ook willen we wat meer kleur in de frames toevoegen, dit gebeurt bij de Captain en de Maestro. 

En we krijgen twee hele nieuwe modellen erbij, eentje met een lekker groot, plat ordinair frontje en een pilotenbril. Beide echt toppers en op de nominatie voor beste goedkope zonnebril 2022!