• Lorem ipsum

Verzending
Nadat je betaling is voltooid en goedgekeurd ontvang je hiervan een bevestiging per mail. Heb jij je brillen besteld op een werkdag voor 18:00 uur, dan mag jij je bestelling de volgende dag verwachten. Heb je op vrijdag na 18:00 besteld? Of een andere dag in het weekend, dan komt jouw bestelling op dinsdag binnen.

PostNL bezorgt je bril in een doosje dat door de brievenbus past. Je hoeft dus niet thuis te blijven om op jouw bril(len) te wachten.

Helaas gebeurt het soms dat er een vertraging in het afleverproces ontstaat. Vind je het te lang duren voordat je bestelling binnen komt? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] 

Wat krijg je van ons? 
Sowieso bevat jouw bestelling een of twee zonnebrillen, bewaarhoesje(s), een setje stickers en hij wordt geleverd in een handig bewaar/meeneemdoosje!

Retourneren
Wil je je bestelling retourneren? Dat kan binnen 30 dagen nadat jij je bestelling hebt ontvangen. Je kan de bestelling terugsturen naar ons retouradres per brievenbuspost:

Dutchglasses retour
Antwoordnummer 935
1500 VB Zaandam

Stuur wel eerst even een mailtje naar [email protected] en schrijf je naam en/of je ordernummer aan de binnenkant van het doosje.

Zodra wij je retourzending hebben ontvangen storten wij het volledige bedrag zo snel mogelijk terug op de rekening waarvan de bestelling is betaald. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust!

Is je bril stuk gegaan binnen 30 dagen nadat jij deze hebt gekocht? Geen probleem, je krijgt gewoon een nieuwe! Stuur even een mailtje en een foto van de kapotte bril en wij doen de rest.