• Lorem ipsum

Verzending België   Vlag van België - Wikipedia

Verzending (NL)
Nadat je de betaling hebt afgerond ontvang je een bevestigingsmail met daarin een track&trace code. Als je bestelt op een doordeweekse dag voor 17 uur dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag en heb jij je bestelling de volgende dag binnen. Als je vrijdag na 17 uur of in het weekend bestelt dan versturen wij je bestelling de maandag erna.

PostNL bezorgt je bestelling in een doosje dat door de brievenbus past. Je hoeft dus niet thuis te blijven om op je bestelling te wachten.

Helaas gebeurt het soms dat er een vertraging in het afleverproces ontstaat. Vind je het te lang duren voordat je bestelling binnen komt? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] 

Retourneren of omruilen?
Binnen 30 dagen (of ietsjes langer) kan je je bestelling retourneren of omruilen. Stuur je bestelling retour naar:

Dutchglasses
Industrieweg 1A
1521NA Wormerveer
 

En plak hier wel een paar (twee) postzegels op. Je kan 'm ook als brievenbuspakketje retour sturen maar dat is duurder. Schrijf aan de binnenkant je naam, je ordernummer en reden van retour (daar kunnen wij weer van leren).

Zodra wij je bestelling retour hebben storten we het bedrag terug op je rekening (of PayPal of creditcard). Als je de hele bestelling retour stuurt storten we ook de verzendkosten terug.

Wil je je bestelling omruilen? Schrijf dan even aan de binnenkant van het doosje je naam en voor welke brillen je wilt omruilen.

Mocht je hier vragen over hebben stuur dan even een mailtje naar [email protected]

Garantie
Is je bril stuk gegaan binnen 30 dagen nadat jij deze hebt gekocht? Geen probleem, je krijgt gewoon een nieuwe! Stuur even een mailtje en een foto van de kapotte bril naar [email protected] en wij doen de rest.