• Lorem ipsum

Verzending
Nadat je betaling is voltooid en goedgekeurd ontvang je hiervan een bevestiging per mail. Heb jij je brillen besteld op een werkdag voor 18:00 uur, dan mag jij je bestelling de volgende dag verwachten. Heb je op vrijdag na 18:00 besteld? Of een andere dag in het weekend, dan komt jouw bestelling op dinsdag binnen.

PostNL bezorgt je bril in een doosje dat door de brievenbus past. Je hoeft dus niet thuis te blijven om op jouw bril(len) te wachten.

Helaas gebeurt het soms dat er een vertraging in het afleverproces ontstaat. Vind je het te lang duren voordat je bestelling binnen komt? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] 

Wat krijg je van ons? 
Sowieso bevat jouw bestelling:

✔ Een of twee zonnebrillen
✔ Een handig bewaarhoesje voor je zonnebril waarmee je ook je bril kunt schoonmaken
✔ Een setje stickers
✔ En hij wordt geleverd in een handig bewaar/meeneemdoosje!

Retourneren of omruilen?
Wil je je bestelling retourneren? Dat kan binnen 30 dagen nadat jij je bestelling hebt ontvangen. Je kan de bestelling terugsturen naar ons retouradres per brievenbuspost:

Dutchglasses retour
Antwoordnummer 935
1500 VB Zaandam

Schrijf je naam en/of je ordernummer aan de binnenkant van het doosje. Anders kunnen we je moeilijk terugvinden en kunnen we het bedrag niet terugstorten.

Zodra wij je retourzending hebben ontvangen storten wij het volledige bedrag zo snel mogelijk terug op de rekening waarvan de bestelling is betaald. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust!

Wil je je bril omruilen?
Doe dan precies hetzelfde als bovenstaand maar schrijf dan aan de binnenkant van het doosje voor welke bril je jouw bril wil omruilen en uiteraard je naam en/of ordernummer.

Garantie
Is je bril stuk gegaan binnen 30 dagen nadat jij deze hebt gekocht? Geen probleem, je krijgt gewoon een nieuwe! Stuur even een mailtje en een foto van de kapotte bril en wij doen de rest.