• Lorem ipsum

Verzending

Voor verzending naar België moet je rekening houden met extra verzendtijd. Houd ongeveer rekening met 3 tot 5 werkdagen. Het kan soms ook even duren voordat de status van de track&trace zichtbaar is. Als er na 5 werkdagen nog geen wijzigingen in de track&trace zijn neem dan even contact met ons op via [email protected] 

Retourneren

Mocht je niet tevreden zijn over je brillen dan kan je deze altijd binnen 30 dagen retour sturen. Stuur je de hele bestelling terug dan storten we het hele bedrag terug inclusief verzendkosten. Stuur je niet je hele bestelling retour dan storten we alleen de kosten van de retourstukken terug.

Retouradres
Dutchglasses
Industrieweg 1A
1521NA Wormerveer
Nederland
 

Omruilen

Ben je niet helemaal tevreden met je zonnebril(len) dan kan je deze uiteraard omruilen. Stuur je bestelling terug naar ons retouradres en doe hier even een briefje bij met je naam en als je het weet je ordernummer. Schrijf op dit briefje voor welke bril je wilt omruilen.

Omdat de verzendkosten naar België zo hoog zijn moeten we deze wel opnieuw in rekening brengen. Dus voor de bril die we je opnieuw toesturen zullen we je een betaalverzoek sturen van €7,50.

Garantie
Is je bril stuk gegaan binnen 30 dagen nadat jij deze hebt gekocht? Geen probleem, je krijgt gewoon een nieuwe! Stuur even een mailtje en een foto van de kapotte bril naar [email protected] en wij doen de rest.