Wat krijg jij van ons?

Wat wij willen is dat jij in ieder geval goed beschermd bent tegen de zon. Daarom hebben wij voor jou de beste goedkope zonnebrillen samengesteld. Het zijn allemaal polaroid zonnebrillen of gepolariseerde zonnebrillen. Uiteraard hebben alle glazen UV400 protectie, het gedeelte van de zonnebril dat het belangrijkst is om je ogen goed te beschermen.

Waarom dan de beste goedkope zonnebrillen?

Een zonnebril is een gebruiksvoorwerp. Daarom gebeurt het weleens dat je je zonnebril kwijtraakt of dat je zonnebril dat stranddagje of dat wilde festival niet overleefd. Dan ben je blij dat je niet je dure Ray-Ban bij je hebt, maar een goedkope zonnebril van ons. En dat is precies de reden geweest om het merk Dutchglasses op te zetten; goedkope zonnebrillen voor iedereen die wel eens zijn bril kwijt raakt.

Waarom dan polaroid zonnebrillen of gepolariseerde zonnebrillen?

Gepolariseerde zonnebrillen zijn over het algemeen iets duurder dan zonnebrillen met gewone glazen. Maar gepolariseerde zonnebrillen zorgen er wel voor dat jij kleuren scherper ziet, geen last hebt van schittering op het water (superhandig voor de vissers en watersporter onder ons), geen last hebt van schittering op het asfalt (voor degene die veel op de weg zit) en uiteraard een must voor de wintersporters.

Samengevat

✅ Lichtgewicht frame
✅ Matzwart frame met rubberpaint (heerlijk softe touch)
✅ Sterk frame 
✅ Glazen zijn UV400 beschermend (CE keurmerk)
✅ Gepolariseerde spiegelglazen
✅ Waterproof coating op de glazen 
✅ Een schoonmaakdoekje voor je glazen
✅ Een hoesje waarin je je brillen kan bewaren