Welke bril past bij mij?

Het is soms lastig te zeggen welke zonnebril geschikt is voor jouw hoofd. We proberen je een beetje op weg te helpen. Maar het belangrijkste is; wat jij bij jou vind passen, dat past bij jou!

Rond hoofd 

Is de vorm van jouw hoofd rond (je gezicht is ongeveer even breed en even lang), dan zijn rechthoekige of brede monturen het meest geschikt. Of zonnebrillen die wat breder aan de bovenkant zijn. In ons geval kom je dan uit bij de Boss, Mister of Hero.

Smal hoofd

Heb jij een smaller hoofd of meer langwerpig, dan zijn ronde of vierkante brillen meer geschikt voor jouw hoofd. Bij ons zou je dan uitkomen bij de Captain of de Maestro die daarvoor geschikt zijn.

Groot hoofd

Vaak krijgen wij de vraag welke zonnebril geschikt is voor een groot hoofd. Bij ons is dat antwoord simpel, dan kom je uit bij de Boss. Omdat deze wat grover is staat deze goed bij een groot hoofd.

Weet dat het lastig te bepalen is om echt te weten welke zonnebril geschikt is voor jouw hoofd. Mocht je dit lastig vinden, probeer dan gewoon een paar verschillende modelletjes en uiteindelijk vind je jouw perfecte zonnebril.