Wat vinden anderen van ons?

Reviews

"

Twee brillen besteld, maar er ging de eerste keer iets mis met verzenden. Erg goed opgelost en klantvriendelijk van dutchglasses. Inmiddels in bezit van de brillen die er super uitzien en ook erg lekker zitten. mijn volgende bestelling ga ik zeker weer hier doen. Top!

"
Joris Meulendijks
"

Had een verkeerde bestelling geplaatst en retour gezonden. Na een week was m'n zending nog niet ontvangen, alsnog een paar nieuwe brilletjes ontvangen. Top service! En de brilletjes zijn van keurige kwaliteit voor deze prijs.

"
Edwin Beekhuis
"

Al meerdere keren brillen besteld, want de modelletjes worden steeds mooier en beter. Goede kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Had ze de volgende dag al in huis!

"
Vince LAD
"

Dutch Glasses heeft oog voor de klant. Ging er even iets mis met mijn bestelling,. de oplossing lag de volgende ochtend al op de deurmat. Prima montuurtje met nog beter beglazing en the Boss valt prachtig op mijn grote gezicht.Min puntje: Er wordt geen zon bijgeleverd!

"
Rob Schouten
"

Mooie brilletjes tegen een goed bedrag. Pootje kwam wel los na een tijdje. Productiefoutje van het scharniertje. Na een mailtje is het netjes opgelost door de klantenservice. Nieuw brilletje gehad.

"
Sebas Hospes
"

Erg tevreden met de service van Dutchglasses. Ze hebben twee nieuwe brillen verstuurd, nadat ik gemeld had dat de brillen binnen 2 maanden kapot waren en gevraagd had of dit opgelost kon worden. Klasse!

"
Franz
"

Fijne zonnebril die goed staat op een festival, piste, of gewoon in de boot! Goede ervaringen met bezorgen en contact. Ik raad dit product zeker aan.

"
Lars Pietersen
"

Super snel geleverd en vlotte communicatie , Voor weinig geld een paar extra zonnebrillen altijd handig grijp je niet snel mis.

"
Jordi Polling
"

Mooie brillen. Maandag 2e pinksterdag besteld vandaag in huis. Mooi hoesje er om.

"
Gerrit-jan Spijkerman
"

Voor de wintersport een paar zonnebrillen besteld en ze waren top! Eentje ligt er nog in de apres ski alleen....

"
Stijn leeghwater

Zeer snelle levering

Op een werkdag voor 17 uur besteld is de volgende dag in huis

90 dagen garantie

Op de glazen en het frame, zolang je er niet op bent gaan zitten natuurlijk

Meer dan 100.000 blije klanten

Die zeggen dat onze zonnebril hun lievelingsbril is!