Gratis verzending op alle bestellingen (NL)

De beste goedkope zonnebril | Dutchglasses

Ben jij op zoek naar een goedkope zonnebril van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Dutchglasses aan het juiste adres. Met meer dan 50.000 tevreden klanten, scherpe prijzen en een uitstekende klantenservice, is Dutchglasses een autoriteit op het gebied van goedkope zonnebrillen - voor zowel dames als heren.

Zonnebrillen met perfecte zonbescherming

Een zonnebril dient goede bescherming te bieden tegen de zon. Goedkope zonnebrillen staan er echter om bekend dat ze deze bescherming niet bieden en dat ze zelfs slecht voor je ogen kunnen zijn. MAAR… bij de goedkope zonnebrillen van Dutchglasses is dit zeker niet het geval…

Al onze zonnebrillen - van polaroid zonnebrillen en gepolariseerde zonnebrillen tot zonnebrillen met spiegelglazen - zijn uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen voor zonnebrillen. In ons aanbod goedkope zonnebrillen vind je diverse series zonnebrillen, waaronder Boss, Hero en Maestro. Alle zonnebrillenglazen uit onze collectie goedkope zonnebrillen zijn voorzien van polariserende glazen met UV400 protectie. Zonnebrillen met dit beschermingsniveau blokkeren UV-straling, waardoor ze de ultieme bescherming tegen zonlicht bieden.

Gepolariseerde zonnebrillen en Polaroid zonnebrillen

In het ruime assortiment zonnebrillen van Dutchglasses vind je verschillende soorten goedkope zonnebrillen. Een polaroid zonnebril of een polariserende zonnebril is een zonnebril die speciaal is ontworpen om de schittering en weerkaatsing van oppervlakken zoals water, sneeuw en glas te verminderen. Een gepolariseerde zonnebril is zeer geschikt voor diverse sporten en autorijden. Nooit meer last van vervelende schitteringen en hinderlijke zonnestralen! Daarnaast zijn al onze zonnebrillen voorzien van een waterproof laag.

Goedkope zonnebrillen van Dutchglasses | De Voordelen

  • Lichtgewicht en stevig montuur
  • Gepolariseerde glazen - gecertificeerde UV-protectie
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Inclusief hoesje om je zonnebril gemakkelijk en veilig overal mee naartoe te nemen
  • Uitstekende klantenservice & 30 dagen niet goed geld terug garantie
  • Veilige betaalomgeving
  • Snelle verzending - vóór 18.00 uur besteld, morgen in huis

 

Latest Stories